Bard Bothe header image

Andermaal Anne.  ISBN nr: 90-5179-131-3

Het is een relatieroman over liefde, vriendschap en persoonlijke groei. Rudolf Backenrode laat de liefde van zijn leven wegglippen, omdat hij zich niet durft te binden. Hij leeft licht en luchtig en behoorlijk onthecht. Vaak laat hij het leven op zich af komen en is verbaasd als het dan fout gaat. Hij ontkomt niet aan een diepgaand zelfonderzoek dat ertoe leidt dat hij zijn hart uiteindelijk volgt. Uiteindelijk komt hij terecht bij herinneringen die hij niet meer kan verdringen. Lees meer….

 

Kaarslicht en dennenaalden.

Kerst is een tijd van verhalen. Over mensen en hun belevenissen. Over vreugde en verdriet. Het zijn lichte verhalen, vlot en toegankelijk geschreven met een vleugje bezinning, ontroering en humor. Bedoeld om te lezen en te herlezen. Lees meer….

Deze boeken zijn bij mij te bestellen door onderstaand bedrag (is inclusief verzendkosten) over te maken naar mijn bankrekening nr. NL23 RABO 0374 3563 00 t.n.v. B. Bothe onder vermelding van uw adres en het boek dat u wil bestellen. Zodra ik het bedrag heb ontvangen zal ik het boek naar u toe sturen.

Kaarslicht en dennenaalden is: 15 euro inclusief verzending
Andermaal Anne: 17 euro inclusief verzending
De wereld van Winne: 16,50 inclusief verzending.
Kleine Wolk: 15,50 inclusief verzending