Bard Bothe header image

Kaarslicht en dennenaalden is mijn tweede boek. Het is een verhalenbundel die ontstaan is uit Kerstverhalen die ik schreef voor mijn gezin.

De pers schreef: “Kaarslicht en dennenaalden staat vol met lichte verhalen over ontmoetingen tussen mensen, hun belevenissen en hun emoties. Over vreugde en verdriet. Over leven en medeleven. Het is vlot en toegankleijk geschreven, met ontroering en met humor. Het is geillustreerd door Bab Siljee.De verhalen waren voor mij opzienbarend, niet zoetig of voorspelbaar, maar ontroerend en spannend, met een mooie muzikale cadans.

Recensies op Bol.com : “De kerstverhalen waren voor mij opzienbarend, niet zoetig of voorspelbaar, maar ontroerend en spannend. Heb genoten van de muzikale cadans in de schrijfstijl.” Een ander schreef: “Fantasierijk, goede verhaallijn, meeslepende verhalen.”

Het boek is inmiddels uitverkocht en wordt niet meer herdrukt. Maar… Het is inmiddels opnieuw uitgegeven door de Audioboekfactory onder de titel: Warme verhalen tijdens de wintermaanden en is verkrijgbaar bij Storytel.