Bard Bothe header image

De wereld van Winne, mijn derde boek, waarin ikzelf nog altijd met veel plezier induik..

“Winne’s ouders hebben vaak ruzie. Als zijn vader tijdens een wandeling een scheiding aankondigt is dat het begin van een rampzalige tijd. Gelukkig krijgt hij veel steun van zijn vriend Storm, die hem door dik en dun steunt.
Op een dag vindt Winne in een oud kastje op zolder een medaillon met zijn naam erop. Hij kruipt in het kastje, in de richting van een bundel fel oranjelicht. Dan verliest hij zijn evenwicht, valt naar beneden en komt in een andere wereld terecht. Daar ontmoet hij een mysterieus meisje met een donkerbruine huid en halflang zwart haar, waar hij diep van onder de indruk raakt. Sevda betrekt hem bij haar adembenemende avonturen, waarbij het telkens mis lijkt te gaan. Met hulp van Winne keren de kansen. Dankzij zijn nieuwe ervaringen en met hulp van Storm slaagt Winne er uiteindelijk in om zijn leven op een verrassende wijze om te buigen.
De ontknoping van het verhaal is onverwacht en origineel.”

Pers: wie het boek leest zal soms even denken aan boeken als Kruistocht in spijkerbroek, Alice in Wonderland. Het boek is vlot geschreven, met heldere taal, toegankelijk en het verveelt geen moment.
In de wonderlijke wereld waar Winne verzeilt in raakt, gaat het in wezen om de strijd tussen goed en kwaad, nadat de wereld kleiner is geworden door de opwarming van de aarde en gevochten moet worden om elke leefbare plek.

Dit boek is bij mij te bestellen door 18,00 euro (dit is inclusief verzendkosten) over te maken naar mijn bankrekening nr. NL23 RABO 0374 3563 00 t.n.v. B. Bothe onder vermelding van uw adres. Zodra ik het bedrag heb ontvangen zal ik het boek naar u toe sturen.

U kunt het boek ook bestellen bij uitgeverij Elixer, tel. nr. 058-2894857, Jitske Kingma.